פוסטים נוספים בסדרה:
- אלכסנדר פלמינג - שיעור ראשון
- אלכסנדר פלמינג - שיעור שלישי
- אלכסנדר פלמינג - סגירה וקיפול
- הפוסט של אליאן - חיידקי E. coli
אחרי שבשיעור הראשון הכינו התלמידות מצע לגידול חיידקים, הגיע הזמן להכין את
הצלוחיות והמבחנות עם מצעי הגידול.
- אלכסנדר פלמינג - שיעור ראשון
- אלכסנדר פלמינג - שיעור שלישי
- אלכסנדר פלמינג - סגירה וקיפול
- הפוסט של אליאן - חיידקי E. coli
אחרי שבשיעור הראשון הכינו התלמידות מצע לגידול חיידקים, הגיע הזמן להכין את
הצלוחיות והמבחנות עם מצעי הגידול.
בזהירות יתרה, תוך ניסיון להמנע ככל האפשר מזיהום הצלוחיות והמבחנות - התחילו התלמידות להכין, למזוג ולקרר את
המצעים.
את הצלוחיות והמבחנות המלאות במצעי הגידול העברנו למקרר. הקור ממצק את האגר שמזגו התלמידים לצלוחיות הפטרי וגורם לו להפוך לג׳לי מזין לחיידקים.
אז מה נשאר?
הקבוצה הבאה תבצע את הזריעה של החיידקים.
פוסטים נוספים בסדרה:
- אלכסנדר פלמינג - שיעור ראשון
- אלכסנדר פלמינג - שיעור שלישי
- אלכסנדר פלמינג - סגירה וקיפול
- הפוסט של אליאן - חיידקי E. coli
פוסטים נוספים בסדרה:
- אלכסנדר פלמינג - שיעור ראשון
- אלכסנדר פלמינג - שיעור שלישי
- אלכסנדר פלמינג - סגירה וקיפול
- הפוסט של אליאן - חיידקי E. coli
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
התגובה תפורסם לאחר אישור המערכת.